top of page

Velkommen
til  
HABEN 


webshop & showroom

Tusind tak fordi du har valgt at handle med os.
Nedenfor kan du læse om vores handelsbetingelser. 


 

HABEN BAGS / MODEL 11
HABEN WEBSHOP & SHOWROOM LIVSSTILSPRODUKTER


 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger.

 

HABEN

Slåenvej 6, 3080 Langesø Tikøb

barbara@haben.dk

 

HABEN: CVR / SCHEEL CPH  20853131

 

Køb af vare.

Du køber din vare hos HABEN / SCHEEL CPH ved enten at udfylde en af vores ordreformularer med den ønskede vare eller sende os en mail på barbara@haben.dk eller kontakte os pr. mobil nr. +45 40502950. 

Afsendelse og betaling af vare.

Vi sender varen til dig, når du har placeret ordren, hvorefter beløbet bliver hævet fra din konto. 

 

Levering.

Vi leverer med PostNord og GLS

Leveringstid 5 -10 hverdage

 

Fortrydelsesret.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
                                                                             

Returnering.

Ønsker du at returnere din vare, skal du sende din vare retur til os. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig.

 

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du har modtaget varen. 
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

HABEN / SCHEEL CPH

Att Barbara Scheel

Slåenvej 6

3080 Langesø Tikøb

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

 

HABEN / SCHEEL CPH

Slåenvej 6

3080, Langesø, Tikøb

Danmark

 

 

Persondatapolitik.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos HABEN / SCHEEL CPH og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.HABEN.dk er HABEN / SCHEEL CPH
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.) 
Som registreret hos HABEN / SCHEEL CPH, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: barbara@haben.dk

 

 

bottom of page